Kılıçdaroğlu'nun belgeleriyle ilgili Başsavcılık'tan flaş adım!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun salı günü meclis grubunda milletvekillerine gösterdiği belgeleri istedi...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, salı günü yapılan parti meclis grup toplantısında bazı dekontlar gösterip bunların yurt dışına para transferi olduğunu iddia etmişti.

İddialara ilk olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun yurt dışına para kaçırdıklarınını ileri sürdüğü iş adamlarının avukatı Ahmet Özel "İddilar yalan, belgeler sahte" sözleri ile tepki göstermişti.

Avukat Özel, CHP liderinden elindeki belgeleri yargıya teslim etmesini ve iddialarıyla ilgili olarak da suç duyurusunda bulunması çağrısında bulunmuştu.

Aynı çağrı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından da yapılsa da CHP lideri bu belgeleri yargıya teslim etmeyeceğini ifade etmişti.

Kılıçdaroğlu'ndan bu yönde bir girişim gelmemesi üzerine akşam saatlerinde Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili soruşturma başlatarak, CHP liderinden elindeki belgeleri istedi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın açıklaması şu şekilde:

28/11/2017 tarihinde CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye Büyük Millet Meclisi grubunda yapmış olduğu konuşmasında; BELLWAY LTD isimli ve yurt dışında faaliyet gösteren şirkete usulsüz para aktarıldığı iddia edilerek buna ilişkin swift mesajları ve dekontları bulunduğunu ileri sürdüğü, adı geçen şirket yetkilisinin de belgelerin sahte olduğunu belirtmesi nedeniyle olayla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma başlatılmıştır.

CHP Genel Merkezi'nden iddia edilen hususlarla ilgili tüm belgelerin Cumhuriyet Başsavcılığımıza gönderilmesi CMK 332 maddesi kapsamında yazılı olarak istenmiştir

Kılıçdaroğlu'nun belgeleriyle ilgili Başsavcılık'tan flaş adım! ile ilgili etiketler Erdoğan Cumhuriyet Başsavcılığı Kılıçdaroğlu belge
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.