Kılıçdaroğlu'nun "Başak Cengiz" mesajına iğrenç yorum

Türkiye'yi yasa boğan Başak Cengiz'in ölümüyle ilgili sosyal medyada iğrenç bir paylaşım yapıldı. Bir sosyal medya kullanıcısının, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun konuyla ilgili mesajına yaptığı yorum tepki topladı!

Can Göktuğ Boz tarafından öldürülen Başak Cengiz Türkiye'yi üzüntüye boğdu. Cengiz'in vahşice katledilmesinin ardından aralarında siyasetçilerin de bulunduğu pekçok isim taziye mesajları paylaştı.

O isimlerden biri de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ydu...

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gün İstanbul Ataşehir'de Can Göktuğ Boz tarafından öldürülen 28 yaşındaki Mimar Başak Cengiz için sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

Cengiz'in fotoğrafını paylaşan Kılıçdaroğlu, "Başak kızım… Çok üzgünüz, çok öfkeliyiz" dedi. 

Ancak bu acı olayı "espri" malzemesi yapan çirkin paylaşımlar da sosyal medyada yer aldı.

Bir Twitter kullanıcısı, CHP liderinin "Başak kızım... Çok üzgünüz, çok öfkeliyiz" mesajının altına "Hayırdır bu abla kim CHP teşkilatına girip sağlam çıkmamış tecavüzzede mi?" şeklinde bir mesaj paylaştı.

Bu mesaja çok sayıda sosyal medya kullanıcısından tepki geldi.

Kılıçdaroğlu'nun "Başak Cengiz" mesajına iğrenç yorum

 

Kılıçdaroğlu'nun "Başak Cengiz" mesajına iğrenç yorum ile ilgili etiketler CHP Başak Cengiz Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.