Kılıçdaroğlu'nun adaylık sinyali verdiği konuşma İYİ Parti'de böyle karşılandı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık sinyali verdiği konuşması İYİ Parti cephesinde tepkiyle karşılandı. Bazı İYİ Partili isimleri "Adayımız Akşener" şeklinde paylaşımlar yaptı. Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada "Siz gerçekten benimle birlikte misiniz?" demişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin değerlendirme toplantısında yaptığı açıklamada adeta adaylık mesajı verdi. Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada "Siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor. Bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini görüyorum. Artık karar verin. Halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz, yenmeyecek miyiz? Benimleyseniz, benimle olduğunuzu da artık hissetmek istiyorum. Sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşması sonrası Cumhurbaşkanlığı adayılığı için adı geçen İBB Başkanı İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'tan destek geldi. İmamoğlu ve Yavaş Kılıçdaroğlu'nun yanında olduklarını söyledi.

İYİ PARTİ'DEN ÇARPICI TEPKİ

Kılıçdaroğlu'nun bu çıkışı sonrası ise İYİ Partili isimler sosyal medyadan dikkat çeken paylaşımlarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun adaylık sinyali verdiği konuşma İYİ Parti'de böyle karşılandı

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Danışmanı Zekai Kaya, "Benim Cumhurbaşkanı adayım, Sayın Genel Başkanım Meral Akşener‘dir. Tabutu yerde kalsın vefayı unutanın..." paylaşımında bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun adaylık sinyali verdiği konuşma İYİ Parti'de böyle karşılandı - Resim : 2

İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı ve Kurucular Kurulu Üyesi Abdullah İlker Sungur ise "LİDER MERAL AKŞENER" paylaşımı yaptı.

Kılıçdaroğlu'nun adaylık sinyali verdiği konuşma İYİ Parti'de böyle karşılandı - Resim : 3

İYİ Partili Mehmet Aslan'ın da Akşener paylaşımı dikkat çekti. Aslan paylaşımında "Millet ne isterse, sen ne dersen o!" ifadelerine yer verdi.

Kılıçdaroğlu'nun adaylık sinyali verdiği konuşma İYİ Parti'de böyle karşılandı ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP İYİ Parti Meral Akşener adaylık
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.