Kılıçdaroğlu'nun adaylık hayaline İYİ Partili bir isim daha tepki gösterdi

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olmak istemesine tepkisini belli ederek görevinden istifa etmişti. Kılıçdaroğlu'nun 'adaylık' hayaline İYİ Partili bir isimden daha tepki geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili "Sokakta Kemal Bey’e itiraz görüyoruz" ifadeleriyle gündeme gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, görevinden istifa ettiğini duyurmuştu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık isteğine İYİ Partili bir isim daha tepkisini gösterdi.

"SANDIKTA DA SİZİ GÖRMEZLER"

İYİ Parti'li Mehmet Aslan da Ekrem İmamoğlu'nun Bursa ziyaretinden bir bölüm paylaşıp, "Ekrem İmamoğlu’nu görmezden gelirseniz sandıkta da sizi görmezler" ifadelerini kullandı.

Aslan bu paylaşımıyla, adeta Cumhurbaşkanı adayı olmak isteyen Kemal Kılıçdaroğlu'na adeta kazan kaldırdı. İYİ Parti içinde yaşanan 'Kemal Kılıçdaroğlu' ayrışması da böylece yeniden kendini gösterdi.

Kılıçdaroğlu'nun adaylık hayaline İYİ Partili bir isim daha tepki gösterdi ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu İYİ Parti
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.