Kılıçdaroğlu’nun 3 Aralık’ta ne açıklayacağı belli oldu!

Suların kaynadığı altılı masada CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun 3 Aralık’ta cumhurbaşkanlığı adaylığını ilan edeceği iddia edildi.

Seçim sathı mahalline girilirken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in rest çekmeleri, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun adaylığa göz kırpmaları, HDP’nin gözdağı vermelerinin ardından ortalığı karıştıracak bir iddia daha yayıldı.

AÇIKLAYACAĞI HABER İFŞA OLDU

Altılı masanın adayı olduğunu ilan etmek için fırsat kollayan ve partililerine ‘Benimle misiniz?’ diye seslenme ihtiyacı hisseden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun 3 Aralık’ta açıklaması beklenen haber ifşa oldu.

Türkiye’s Economy Channel'in iddiasına göre Kılıçdaroğlu’nun 3 Aralık Cumartesi günü resmen cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklaması bekleniyor.

Kılıçdaroğlu grup toplantısında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Dünyaya da seslenmek isterim; insanımız senin ucuz işgücün değildir. Ülkemiz senin mülteci kampın değildir. Toprağımız senin çöp toplama alanın değildir. Seninle rekabet etmeye geliyoruz. Teknolojide, sanayide, eğitimde, insan haklarında, kadın haklarında, özgürlüklerde, çevrecilikte, hayvan haklarında rekabet etmeye geliyoruz. Ey dünya sen de 3 Aralık'ı bekle.”

Kılıçdaroğlu’nun 3 Aralık’ta ne açıklayacağı belli oldu! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP 6'lı Masa
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.