"Kılıçdaroğlu'nu ilk olarak, Gülen'in önerisiyle, Ecevit vekil yapmak istedi!"

Yalçın Küçük, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun siyasi geçmişi hakkında ilginç iddialarda bulundu

Yalçın Küçük, Oda TV'ye verdiği röportajda Türkiye solunda deprem etkisi yaratacak ifadeler kullandı.

FETÖ lideri Fethullah Gülen'in, Bülent Ecevit ile dostluğundan detaylar paylaşan Yalçın Küçük, "Gülen-Ecevit birbirine çok yakındılar, arada buluşuyor ve felsefe konuşuyorlardı" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun siyasete atılmasının perde arkasını da anlatan Küçük şu ifadeleri kullandı;

"Devam edelim, Kılıçdaroğlu iki kez milletvekili adayı oldular ve ilki, Bülent Ecevit vasıtasıyladır. Bunun, Gülen’in önerisi olduğundan pek kuşku duymuyoruz, Gülen-Ecevit birbirine çok yakındılar, arada buluşuyor ve felsefe konuşuyorlardı; iddiaları budur.

Buradayız ve devam ediyoruz. Ecevit, Ankara’dan aday yaptı; Kılıçdaroğlu buradan kazanamayacağını düşündü ve ayrıldı. Yalnız bu adaylığını gizli tutmaktadır.

Ecevit’in, Gülen’in ricası olmasa, Kılıçdaroğlu’nu yaklaştırmayacağından eminim. Bülent Bey, böyle pek bilgisiz ve nerede ise “molla” insanları yanına yaklaştırmazlar; demek “felsefe arkadaşı” Gülen’i kıramamışlar. Ama aday, kazanamayacağını düşünerek kaçtılar."

"Kılıçdaroğlu'nu ilk olarak, Gülen'in önerisiyle, Ecevit vekil yapmak istedi!" ile ilgili etiketler FETÖ Yalçın Küçük Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.