Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Cüneyt Özdemir'i sosyal medyada linç ettiler!

Gazeteci Cüneyt Özdemir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Kaçacaklar" iddiasıyla ilgili "Saçma sapan bir komplo teorisini muhalefet liderinin ağzından duymak vahim" yorumunda bulunmuş ve CHP'de bir savrulma yaşandığını söylemişti. Bu değerlendirme üzerine CHP trolleri sosyal medyada Özdemir'e karşı linç kampanyası başlattı.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirince CHP trollerinin hedefi oldu. 

Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili asılsız iddiaları her kesimden tepki çekerken Gazeteci Cüneyt Özdemir de konuyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

"Erdoğan ailesi 30-40 milyon doları ABD'deki vakıflara yollayıp başları Türkiye'de sıkışınca ABD'ye kaçacaklarmış. İddia bu... Ben ikna oldum! Ya Türkiye'de muhalefet bu kadar küçük rakamlardan bu kadar saçma komplo teorisi kuramaz diyorum ama kuruyor işte, vallahi inanılmaz!

Yahu fısıltı gazetesinde bile bu rakamların on misli hatta yüz misli konuşuluyor madem bir şey ortaya atacaksınız bunu onla, yüzle çarpın bari... Ha bir de ABD'ye para kaçırıp kaçma 'procesi' de süper. Dünyada bir ilk olabilir! Diktatörler genelde ABD'den kaçmıyorlar mıydı?

ABD'deki AK Partili vakıfların katakullilerini incelemek ayrı, böyle saçma sapan bir komplo teorisini bizzat muhalefet liderinin ağzından sanki büyük bir şey açıklıyormuş gibi anlatmak çok çok ayrı. Durum düşündüğümüzden çok daha vahim demektir. Büyük hayal kırıklığı...

İki büyük krizle karşı karşıyayız arkadaşlar; İktidar ekonomik politikalarında iflas ediyor ama daha vahimi ana muhalefet dediğimiz CHP tamamen kontrolü kaybediyor. Bu gidişle kısa bir süre sonra CHP 3. hatta 4. hatta 5. parti olacaktır görün. Büyük bir savrulma yaşanıyor."

CHP TROLLERİNDEN LİNÇ KAMPANYASI

Cüneyt Özdemir'in bu açıklamalarından sonra CHP trolleri harekete geçti ve sosyal medyada Özdemir'i adeta linç etti. 

İşte o paylaşımlardan bazıları:

Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Cüneyt Özdemir'i sosyal medyada linç ettiler!

Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Cüneyt Özdemir'i sosyal medyada linç ettiler! - Resim : 2

Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Cüneyt Özdemir'i sosyal medyada linç ettiler! - Resim : 3

Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Cüneyt Özdemir'i sosyal medyada linç ettiler! - Resim : 4

Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Cüneyt Özdemir'i sosyal medyada linç ettiler! - Resim : 5

 

 

Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Cüneyt Özdemir'i sosyal medyada linç ettiler! ile ilgili etiketler Cüneyt Özdemir Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.