Kılıçdaroğlu'nın Soylu yorumları tümüyle yanlış çıktı!

Son dakika gelişmesi... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hafta sonu için ilan edilen sokağa çıkma yasağı ve bu çerçevede yaşanan tartışmalar üzerine "Onurla yürüttüğüm İçişleri Bakanlığı görevimden ayrılıyorum." açıklaması yaparak görevinden istifa etti. Soylu'nun istifasına CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk değerlendirme geldi. Ancak Kılıçdaroğlu'nun öngörülerinin hiçbirisi gerçekleşmedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Onurla yürüttüğüm İçişleri Bakanlığı görevimden ayrılıyorum. Gayretle ve titizlikle yürütülen süreçte, salgının önlenmesine yönelik sokağa çıkma kararınının uygulanmasının sorumluluğu, şahsıma aittir." açıklamasında bulundu.

İstifa kararı üzerine katıldığı bir televizyon programında sıcağı sıcağına değerlendirmelerde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı;

“Süleyman Soylu istifasının tek başına alınmış bi karar olduğunu düşünmüyorum. Tıpkı Sağlık Bakanının da tek başına karar alamadığı gibi... Erdoğan’ı kurtarmak için Süleyman Soylu’nun istifa etmesini anlayışla karşılıyorum.”

BÜTÜN YORUMLARI YANLIŞ ÇIKTI

Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamalarından kısa bir süre sonra ise İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ile Süleyman Soylu'nu istifasının kabul edilmediği duyuruldu. 

Kılıçdaroğlu'nun iddiasının tam aksine Erdoğan, Süleyman Soylu'nun istifasına kabul etmeyerek görevine devam etmesini istedi. 

 

 

Kılıçdaroğlu'nın Soylu yorumları tümüyle yanlış çıktı! ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Kemal Kılıçdaroğlu Süleyman Soylu
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.