Kılıçdaroğlu'ndan yeni skandal: 'İslam' sempozyumunda Karl Max örneği!

Günümüz İslam Dünyasında Meseleler ve Çözüm Yolları Sempozyumu’na katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konuşmasında Karl Marx'da alıntı yaptı. Kılıçdaroğlu'nun Mevlana, Yunus Emre gibi dünyaca ünlü isimlerden örnek vermek yerine 'islam' sempozyumunda Karl Max'ı seçmesi de tepki konusu oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Ocakları’nın Kuruluşunun 110. Yılında; Günümüz İslam Dünyasında Meseleler ve Çözüm Yolları Sempozyumu’na katıldı. Kılıçdaroğlu, burada katılımcılara hitap etti.

KARL MAX ÖRNEĞİ

CHP Lideri'nin konuşmasında en dikkat çeken kısım ise Karl Marx'tan alıntı yapması oldu. Marx'ın filozoflar üzerine söylediği bir cümleyi alıntılayan Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

'BU İSMİ YADIRGAMAYACAĞINIZA İNANIYORUM'

"Değerli bilim insanları. Böylesine önemli bir buluşmada, önemli bir isimden alıntı yapmak istiyorum. Bu ismi yadırgamayacağınıza inanıyorum. Alıntı yapacağım kişi Karl Marx.

Marx, 'Filozoflar dünyayı çeşitli biçimlerde yorumlamışlardır. Oysa sorun onu değiştirmektir' der.

 SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Kılıçdaroğlu'nun islam sempozyumunda verdiği Karl Max örneği, sosyal medyada da tepkş çekti. 

Kılıçdaroğlu'ndan yeni skandal: 'İslam' sempozyumunda Karl Max örneği!

 

Kılıçdaroğlu'ndan yeni skandal: 'İslam' sempozyumunda Karl Max örneği! - Resim : 2

 

Kılıçdaroğlu'ndan yeni skandal: 'İslam' sempozyumunda Karl Max örneği! ile ilgili etiketler CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Günümüz İslam Dünyasında Meseleler ve Çözüm Yolları Sempozyumu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.