Kılıçdaroğlu'ndan sosyal medyayı sallayan genelge!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partililere gönderdiği genelgede, "Sandıktan 'hayır' çıkınca provokasyonlara karşı sükuneti koruyun, 'evet' diyen partilerin il ve ilçe binaları önünden konvoylarla geçmeyin, kutlama yapmayın" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün tüm il başkanlarına anayasa değişikliği referandumuyla ilgili bir genelge gönderdi. Genelgede "herhangi bir provokasyona imkan vermemek için" referanduma kadar toplu yürüyüş gibi etkinliklerin yapılmaması gerektiği bildirilirken Kılıçdaroğlu, uyarılarını 4 maddeyle sıraladı.

Buna göre özetle, sandık görevlilerinin seçim sonuçları kesinleşene kadar görev yerlerinden ayrılmamaları, sandıktan "hayır" çıkınca her türlü provokasyona karşı sükunetin korunması, "evet" tercihini kurumsal olarak ifade eden partilerin il, ilçe binaları önünden konvoylarla geçilmemesi istendi.

Kılıçdaroğlu'ndan sosyal medyayı sallayan genelge! ile ilgili etiketler CHP Kılıçdaroğlu hayır
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.