Kılıçdaroğlu'ndan sokağa çıkma ve ve işçi çıkarma yasağı çağrısı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma yasağının getirilmesi gerektiğini belirterek, "İşçi çıkarma yasağı getirilsin. Yasal desteğe ihtiyaç olması halinde tam destek vermeye hazırız" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'de 131 kişinin ölümüne neden olan koronavirüse ilişkin Sözcü'den Saygı Öztürk'e konuştu.

Kılıçdaroğlu, koronavirüse karşı alınan önlemlerde geç kalındığını belirterek "Bugün geldiğimiz noktada; geniş, yaygın ve etkin bir sokağa çıkma yasağı ve karantina ihtiyacı olduğu açık." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'ndan sokağa çıkma ve ve işçi çıkarma yasağı çağrısı

ÇAĞRI YAPTI: FATURA ÖDEMELERİ FAİZSİZ OLARAK ERTELENMELİ

AK Parti'ye de çağrıda bulunan CHP lideri, "Yasal desteğe ihtiyaç olması halinde bu kararların alınması için tam destek vermeye de hazırız. Herkes fedakarlık yapmalı. Bu kapsamda abonelerin fatura ödemeleri, faizsiz olarak salgının kontrol altına alındığı tarihe kadar ertelenmeli." dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan sokağa çıkma ve ve işçi çıkarma yasağı çağrısı ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Koronavirüs sokağa çıkma yasağı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.