Kılıçdaroğlu'ndan 'sertleşme' taktiği

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun git gide sertleşen ve her geçen gün tonunu yükselttiği konuşmaları gündemde. Özellikle partisinin grup toplantılarında başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AK Parti'lilere ve AK Parti seçmenine hakaret eden Kılıçdaroğlu'nun tüm bunları puan kazanmak için yaptığı ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve çalışma arkadaşlarına hakaret etmekten geri durmayan Kemal Kılıçdaroğlu, öğretmenler başta olmak üzere birçok meslek grubuna da AK Parti’ye oy verdikleri için hakaret etmişti.

Son grup konuşmasında ise Valilere 'militan' sözleriyle gündeme gelen Kılıçdaroğlu’nun bu sert üslubunun taktiksel olduğu ortaya çıktı.

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, TBMM’de CHP kulislerinde yaptığı görüşmelere dayanarak “Gerilim kime yarıyor?” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Sarıkaya, CHP’lilerden elde ettiği “sert üslubun Kılıçdaroğlu’na puan kazandırdığını ve bu yüzden her geçen gün daha sert bir üslup takındığı" bilgisini okuyucularıyla paylaştı.

Sarıkaya, CHP kulislerinden elde ettiği bilgiye dayanarak, Kılıçdaroğlu’nun daha da sertleşeceğini de yine okuyucularına aktardı.

Yazının ilgili bölümü şöyle;

“Şunu baştan belirteyim ki CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu bu denli kızgın halini kürsüde ender gördüm…

Sanırım bir önceki Enis Berberoğlu’nun milletvekilliğinin düşürülmesi sonrasındaydı…
Dünkü ise öfkesinin zirvesiydi…

CHP yöneticileri ile kulis sohbetimden anladım ki Kılıçdaroğlu bu sert üslubu devam ettirmekte kararlı.

Yapılan araştırmalar ve Kılıçdaroğlu’nun TBMM tatili sırasında bölgelerde görevlendirdiği milletvekillerinden gelen bilgiler, kamuoyunda bu üslubun tuttuğunu raporlamış.”

MUHARREM SARIKAYA'NIN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Kılıçdaroğlu'ndan 'sertleşme' taktiği ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Muharrem Sarıkaya grup toplantısı konuşma
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.