Kılıçdaroğlu'ndan, "Rahmi Turan" yorumu: Doğrudur…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan'ın "Saray'a çıkan CHP'li" yazısı hakkında suskunluğunu bozdu. CHP lideri, "Doğrudur" açıklaması yaparak iddiaların gerçek olduğunu düşündüğünü dile getirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FOX TV’de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programına konuk oldu.

Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan'ın "Saray'a çıkan CHP'li" yazısını yorumlayan Kılıçdaroğlu, yazının içeriği hakkında "Doğrudur" dedi ve CHP'li bir ismin Cumhurbaşkanı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğü iddialarına katıldığını belirtti.


"İSİM VERMEK İSTEMİYORUM"

Kılıçdaroğlu, "Ben şaşırmadım efendim. Doğrudur... CHP'yi nasıl dağıtırız diye çalışan ekipleri var. Arkadaşlarıma, partililere söyledim. Adamlar tutuldu, paralar verildi biz bunu gayet iyi biliyoruz. Akıl var mantık var, başka işin mi gücün mü yok. Erdoğan, CHP'yi dağıtmak için elinden geleni yapıyor. Devletin en kilit noktasındaki isimleri devreye soktuğunu biliyorum. Okuduğumda doğrudur dedim. İsim vermek istemiyorum" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan, "Rahmi Turan" yorumu: Doğrudur…

RAHMİ TURAN’IN YAZISINI YORUMLADI: DOĞRUDUR!

Kılıçdaroğlu konuşmasını şöyle sürdürdü;

"Bu haber madem ki Türkiye’yi çalkaladı. Her konuda konuşma yapan Erdoğan niye bu konuda konuşmuyor. Yok öyle bir şey desin. Kimseyi davet etmedim, kimseyle bu konuyu hiç konuşmadım, diyemez mi? Niye demiyor? Buradan Erdoğan’a açık ve net soruyorum. Bu haber doğru mudur, yanlış mıdır kardeşim söyle. Her konuda konuşuyor. Ağzını açtığında lafları arka arkaya sıralıyor. Türkiye’nin medya ve siyaset dünyasını ilgilendiriyor. Herkes konuşuyor."

Kılıçdaroğlu'ndan, "Rahmi Turan" yorumu: Doğrudur… ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu rahmi turan sözcü gazetesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.