Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce'nin 'Hisarcıklıoğlu' iddiasına yanıt

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ziyaret ettiği DEVA Partisi lideri Ali Babacan ile birlikte ortak basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Muharrem İnce'nin "Muhalefet Rifat Hisarcıklıoğlu'na adaylık teklifi götürdü" iddiası sorulan Kılıçdaroğlu "Hangi haber kaynağına dayandırdığını bilmiyorum. Yorum yapma şansım da yok öyle bir konu da yok." ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı ziyaret etti. CHP lideri Kılıçdaroğlu'na, Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak, Oğuz Kaan Salıcı ve Muharrem Erkek eşlik etti.İki liderin görüşmesinin ardından düzenlen ortak basın toplantısında konuşan Ali Babacan gündemlerinin ülke ekonomisi ve 6 partinin mutabakatıyla yürütülen parlamenter sisteme geçiş süreci olduğunu aktardı. Ortak fikir alışverişinin yaşandığı verimli bir toplantı olduğunu ifade eden Babacan sözü Kılıçdaroğlu'na verdi.

NELER KONUŞULDU?

Kılıçdaroğlu iseaçıklamasında şunları dile getirdi:

Son derece verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem dolayısıyla 6 siyasi partinin bir araya gelip Türkiye'nin ufkunu açması, yeni bir yol haritası açması son derece değerli. Bizim siyaset tarihimiz açısından da çok değerli. Bu çalışmayı kısa süre içinde kamuoyuyla paylaşacağız. Geçiş süreciyle ilgili de sayın genel başkanın önerileri oldu. O konu da son derece değerli. Neyi nasıl yapacağımızı bugünden düşünmek bizim sorumluluğumuz. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemde nasıl bir başarı sağladıysak, yol haritasında da ciddi, tutarlı bir çalışma yapacağız. Ekonomiyi de diğer konuları da konuştuk. Ekonomideki tabloyu da konuştuk. Enerji, doğalgaz fiyatları. Bunların sanayiye getirdiği maliyet, bunların vatandaşa yansıması bunlar da elbet görüşüldü.

İNCE'NİN İDDİASINA YANIT GELDİ

Muharrem İnce'nin "Muhalefet partileri, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na Cumhurbaşkanlığı adaylığı teklifi götürdü" iddiası hatırlatılan Kılıçdaroğlu şu yanıtı verdi:"Sayın İnce'nin açıklamasını bilmiyorum. Hangi haber kaynağına dayandırdığını da bilmiyorum o nedenle yorum yapma şansım da yok öyle bir konu da yok."

Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce'nin 'Hisarcıklıoğlu' iddiasına yanıt ile ilgili etiketler Deva Partisi Ali Babacan CHP Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.