Kılıçdaroğlu’ndan Meclis’teki skandal hareketine savunma: Ellerime değil, sözlerime baksınlar

Bütçe görüşmelerinde konuşması sırasında yaptığı el hareketi ile TBMM'de tansiyonun yükselmesine neden olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu o hareketini "Ellerime değil sözlerime baksınlar" sözleriyle savundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'de bütçe görüşmelerindeki konuşması sırasında yaptığı el hareketine ilişkin olarak açıklamada bulundu.

İLGİNÇ SAVUNMA

CHP lideri, "Kastınız o malum el hareketini yapmak mıydı?" sorusuna, "Hayır, asla öyle bir kastım yoktu. Ellerime değil sözlerime baksınlar…" diye yanıt verdi.

"KİMSEYLE GÖRÜŞMEDİM"

Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu’nun sorularını yanıtlayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı ortağı İYİ Parti’nin lideri Meral Akşener’le Cumhurbaşkanı adaylığı üzerine konuşup konuşmadığına ilişkin soruya, şöyle yanıt verdi:

"İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile evet sık sık buluşuyoruz. Hatta aracısız sık sık telefon ile uyum içinde görüş alışverişi yapıyoruz. Hayır, Meral Hanım'la da kimseyle de görüşmedim. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'la da bu konuyu konuşmadım."

Kılıçdaroğlu’ndan Meclis’teki skandal hareketine savunma: Ellerime değil, sözlerime baksınlar ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Meclis TBMM el hareketi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.