Kılıçdaroğlu'ndan Londra'da skandal görüşme: PKK destekçisi ile bir araya geldi

ABD ziyaretiyle tepkilerin odağında olan ve 6 saat kaybolmasını "Hamburger yemeğe gittim" şeklide savunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Londra'da skandal bir görüşme yaptı. Kılıçdaroğlu, terör örgütü PKK/YPG'ye verdiği destele bilinen Amberin Zaman ile bir araya geldi.

ABD ziyaretiyle günlerce manşetlerden düşmeyen, kayıp 6 saat konusunu 'hamburger yemeye gittim' diyerek geçiştiren Kılıçdaroğlu'nun yeni rotası İngiltere'nin başkenti Londra oldu.

Yatırımcı çekmek ve para bulmak için Londra'ya gittiğini söyleyen ancak görüştüğü kişilerle neler karşılığında anlaşabileceği konusunda şeffaflıktan uzak duran Kılıçdaroğlu'nun ziyaretleri yine gündeme oturdu.

LONDRA'DA DA PKK DESTEKÇİLERİNİ BULDU

Terör örgütü PKK ve altılı masadaki gizli ortağı HDP'ye toz konduramayan CHP Genel Başkanı, Türkiye yetmezmiş gibi Londra'da da PKK ve Öcalan'ın sempatizanlarıyla görüşmeyi ihmal etmedi.

Kılıçdaroğlu'ndan Londra'da skandal görüşme: PKK destekçisi ile bir araya geldi

Kılıçdaroğlu, terör örgütüne destekleriyle bilinen Amberin Zaman ile bir araya geldi. Zaman görüşmeye ait o fotoğrafı "Sayın ⁦Kılıçdaroğlu⁩ ile Londra’da bir araya gelip sohbet etmek çok yüreklendiriciydi gerçekten. Her şey güzel olacak" notuyla paylaştı.

AMBERİN ZAMAN KİMDİR?

Amberin Zaman, sık sık PKK ve Abdulah Öcalan güzellemeleriyle gündeme gelirken en büyük tepkiyi DEAŞ'a karşı PKK'nın Suriye uzantısı YPG ve PYD gibi örgütleri desteklemeyi savunmasıyla çekmişti. Terör örgütü elebaşlarıyla sık sık görüşmelerde bulundu.

Kılıçdaroğlu'ndan Londra'da skandal görüşme: PKK destekçisi ile bir araya geldi - Resim : 2Kılıçdaroğlu'ndan Londra'da skandal görüşme: PKK destekçisi ile bir araya geldi - Resim : 3

Kılıçdaroğlu'ndan Londra'da skandal görüşme: PKK destekçisi ile bir araya geldi ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Londra
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.