Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu ve Yavaş'a uyarı: "Önce bir dönem belediye başkanlığı yapsınlar"

Anketlerde CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olarak ön plana çıkan iki ismi olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ın parti içinde rahatsızlığa neden olduğu iddia edildi. Ankara kulislerinden sızan son bilgilere göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iki ismi "Önce bir dönem belediye başkanlığı yapsınlar" şeklinde uyardı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

CHP'de Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı belirsizliğini korurken, anketlerde öne çıkan isimler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iki ismin açılışlarda Cuhmurbaşkanı adayı gibi yer almalarına ve anketlerde öne çıkmalarından olayı rahatsız olduğu iddia edildi.

SuperHaber'in Ankara kulislerinden edindiği bilgilere göre, Kılıçdaroğlu, kurmaylarına talimat vererek iki ismi uyardı. Kılıçdaroğlu İmamoğlu ve Yavaş'ı "Önce bir dönem belediye başkanlığı yapsınlar" şeklinde uyardı. Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki günlerde pari kurmaylarıyla bir toplantı yaparak Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda görüş alacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

ADAYINI SIR GİBİ SAKLIYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş'ın bir dönem belediye başkanlığı yapmalarını ve sonrasında yeniden aday olmalarını isterken, kafasında bambaşka bir isim olduğu konuşuluyor. Ancak Kılıçdaroğlu'nun bu ismi sır gibi sakladığı belirtiliyor.

Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu ve Yavaş'a uyarı: "Önce bir dönem belediye başkanlığı yapsınlar" ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş Uyarı Belediye Başkanı Cumhurbaşkanı aday
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.