Kılıçdaroğlu'ndan güldüren doğal gaz vaadi

Önce 'Libya'da ne işimiz var?' diyen, daha sonra ise 'Doğu Akdeniz'de neden yokuz?' çıkışında bulunan Kemal Kılıçdaroğlu yine ilginç sözlere imza attı. CHP Lideri, Doğu Akdeniz'deki doğal gazı Türkiye'ye getirme vaadinde bulundu.

Türkiye'nin Libya'ya asker göndermesine karşı çıkan, sonrasında ise yapılan çalışmaları görmezden gelip "Türkiye neden Doğu Akdeniz'de değil?" diye soran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilginç bir çıkış geldi.

Uşak'ta 'Kanaat Önderleri ve Muhtarlar Buluşması'nda konuşan Kılıçdaroğlu, Doğu Akdeniz'de çıkarılan doğal gazı Türkiye'ye getirme vaadinde bulundu.

"GÖRECEKSİNİZ TÜRKİYE'YE GETİRECEĞİM"

Kılıçdaroğlu, "Doğu Akdeniz'de çıkan doğalgazı göreceksiniz Türkiye'ye getireceğim. O doğalgazın Türkiye'ye sağladığı avantaj nedir biliyor musunuz?" dedi.

PROJESİNİ YAKINDA AÇIKLAYACAK

Kılıçdaroğlu sözlerinin devamında konuyla ilgili projesini de önümüzdeki günlerde açıklayacağını ifade etti.

 

Kılıçdaroğlu'ndan güldüren doğal gaz vaadi ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Doğu Akdeniz doğal gaz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.