Kılıçdaroğlu'ndan "Erdoğan azmettirdi" iması!

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu Halk TV binası önünde yumruklu saldırıya uğradı. Saldırı sonrasında Kemal Kılıçdaroğlu'ndan skandal açıklamalar geldi.. Kılıçdaroğlu, siyasi provokasyonun son düğmesini de ilikledi ve Buğra Kavuncu'ya saldıranları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "azmettirdiğini" iddia etti!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun uğradığı saldırı sonrası açıklama yaptı.

Sosyal medya üzerinden bir mesaj paylaşan Kılıçdaroğlu, hiçbir somut delil olmaksızın saldırı nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı suçladı.

Buğra Kavuncu'ya saldırıyı Erdoğan'ın "azmettirdiği" imasında bulunan CHP lideri şu ifadeleri kullandı;

"Sevgili Buğra Kavuncu yumruklu saldırıya uğradı. Maalesef Saray artık budur. Trol, küfür, iftira, yalan ve saldırılar. Erdoğan anketleri gördükçe gerginliği artırıyor. Ülke bunu gördü geçmişte, seni tanıdı Erdoğan. Sökmez artık bunlar, yutmayız! Biz seni hep beraber göndereceğiz."

Kılıçdaroğlu'ndan "Erdoğan azmettirdi" iması! ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu Buğra Kavuncu Saldırı iyi parti istanbul il başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.