Kılıçdaroğlu'ndan ekonomi eleştirisi: Faizi hep beraber ödüyoruz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Ekonomiye ilişkin eleştirilerde bulunan Kılıçdaroğlu, " 'Faizi indireceğiz' denildi ama vatandaşın sırtına daha ağır faiz bindi. Kim ödüyor o faizi, hep beraber ödüyoruz." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları:

*Kucaklaşmaya yani Nevruz'un gereğini yapmamız gerekiyor. Bunu yapacağız CHP'yi sever sevmez ama bunu beraber yapmak toplumca kucaklaşmak boynumun borcudur.

*Ormanı koruyacağız, özel düzenlemeler var biliyorum. 240 bin futbol sahası büyüklüğünde ormanımız yandı. Umarın bir daha benzer olaylarla karşılaşmayız. Umarım iktidarda gereğini yapacaktır.

*Boğaziçi Üniversitesi'nde öğrenciler rektörü protesto etmişlerdi. Davada tam bir garabet yaşandı. Başarılı öğrencilerin yurt dışına gitmesi lazım. Bütün öğrencilere seslenmek isterim. 'Tepeden inme rektörlerle yönetimi istemiyoruz' diyorlar ise Boğaziçi Üniversitesi geldiğimizde tam bir üniversite olacak. Burası Türkiye'nin göz nuru diyeceğiz.

*Emekli amiraller yargılanıyorlardı. Onurlu görevler yaptılar. Hepsini yürekten kutluyoruz. İçeride olan askeri öğrencilere de sevgilerimizi gönderiyoruz. Az kaldı, bekleyin diyoruz.

*Cumhuriyet tarihinde ilk kez orantısız güçle karşılaştı başörtülü kadınlar. Buradan herkese söz veriyorum. herkese her düşünceye saygı göstereceğiz. Herkes protestolarını hukuk gerektirdiği şekilde yapacaktır.

*Geçen hafta çöküşten söz etmiştim, ticari, sosyal, kültürel, politik çöküşten... Türkiye'nin içinde bulunduğu koşulların iyi olmadığını belirtmiştim. Uyuşturucu baronlarının içeride olmadığına vurgu yapmıştım.

*Benim dediğimi anlamıyor yukarıdaki zat. Baronları yakalayan polis, yargılayan hakim. Serbest bırakan kim hakim. Sen neden alınıyorsun? Polis kardeşlerim beni de Soylu'yu da çok iyi bilir

*Baronların en büyük özelliği siyasileri satın almalarıdır. Polisin elini kolunu tutmayacağız. Tamamını yakalayın alnınızdan öpeceğiz diyeceğiz.

Kılıçdaroğlu'ndan ekonomi eleştirisi: Faizi hep beraber ödüyoruz ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu chp grup toplantısı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.