Kılıçdaroğlu'na soruldu: PKK'nın adını neden kullanmıyorsunuz?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara Muhtarlar ve Kanaat Önderleri Buluşması'nda gazetecilerin "PKK'nın adını neden kullanmıyorsunuz?" sorusuna "Biz bilerek adını kullanmıyoruz. Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesine bakın, orada da kullanmazlar. Çünkü terör örgütleri bunu ister, adı duyulsun ister." yanıtını verdi. CHP lideri, bu açıklamanın ardından terör örgütü PKK ile ilgisini saklamayan HDP'ye destek mesajı vermeyi ihmal etmedi...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Ankara Kanaat önderleri, Muhtarlar ve Sivil Toplu Örgütü Temsilcileri" ile buluştu. Burada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu'na soru cevap kısmında " PKK'nın adını neden kullanmıyorsunuz?" sorusu soruldu.

"TERÖR ÖRGÜTLERİ ADI DUYULSUN İSTER, BUNUN İÇİN SÖYLEMİYORUZ"

Terör örgütü PKK'nın adını bilerek kullanmadıklarını ifade eden Kılıçdaroğlu, " Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesine bakın, orada da kullanmazlar. Çünkü terör örgütleri bunu ister, adı duyulsun ister. Biz bunun için söylemiyoruz. Bu terör örgütünün, bu terör örgütüne destek veren, onlarla iş tutanın, onların da Allah belasını versin" dedi.

"6 MİLYON KİŞİYİ DE TERÖRİST İLAN ETMİŞ OLURSUNUZ"

HDP'yle ilgili gelen bir soruya da yanıt veren Kılıçdaroğlu, "6 milyon oy alan bir partiyi terörist ilan ederseniz, bu 6 milyon kişiyi de terörist ilan etmiş olursunuz, ülkenin birliği ve bütünlüğü için tehlikeli bir şeydir" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'na soruldu: PKK'nın adını neden kullanmıyorsunuz? ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu PKK HDP terör örgütü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.