Kılıçdaroğlu'na Semra Güzel'in skandal fotoğrafları soruldu: Fotoğrafın muhatabı Erdoğan'dır

SuperHaber'in HDP'li Semra Güzel'e ilişkin gündeme getirdiği skandallara şimdiye dek bir yorumda bulunmayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu tepkilerin ardından konuştu! Açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef gösteren CHP lideri, "Bu fotoğrafın muhatabı doğrudan doğruya Erdoğan'dır." dedi.

SuperHaber'in HDP'li Semra Güzel ve terörist sevgilisi ile ilgili paylaştığı bilgiler Türkiye'nin gündemi değiştirdi.

Ülkeyi ayağa kaldıran görüntülerin ardından PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıkan HDP'li Güzel için fezleke hazırlandı.

KILIÇDAROĞLU'NA SORULDU...

Yaşanan gelişmeler sonrasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den konuya ilişkin hiçbir açıklama gelmedi. Muhalefet liderlerinin yorum yapmaması tepkilere neden olurken gazeteciler, Kılıçdaroğlu'na konu hakkındaki görüşlerini sordu.

"MUHATABI DOĞRUDAN DOĞRUYA ERDOĞAN'DIR"

Anka'nın haberine göre Kılıçdaroğlu, "Bu fotoğrafı gördüğümde sordum ne zaman çekilmiş diye; İmralı ile açılım (Çözüm) döneminde çekilmiş. Dolayısıyla bu fotoğrafın muhatabı doğrudan doğruya Erdoğan'dır. Bu fotoğraflar çekilirken ülkede ne oluyordu diye sorulması lazım." diyerek skandal bir açıklamaya imza attı.

Kılıçdaroğlu'na Semra Güzel'in skandal fotoğrafları soruldu: Fotoğrafın muhatabı Erdoğan'dır ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu HDP PKK Cumhurbaşkanı Erdoğan semra güzel
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.