Kılıçdaroğlu’na bir suç duyurusu da EGM’den geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Ekim tarihinde uyuşturucuyla ilgili açıklamalar yaptığı video yayınlamıştı. Bunun üzerine Jandarma Genel Komutanlığı yaptığı açıklama nedeniyle Kılıçdaroğlu hakkında Ankara Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmuştu. Hemen ardından Emniyet Genel Müdürlüğüde harekete geçerek Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun 31 Ekim tarihinde yayınladığı video tartışma konusu oldu. Videonun içeriğinde bulunan uyuşturucuyla ilgili açıklamaların üzerine Jandarma Genel Komutanlığı Kılıçdaroğlu hakkında Ankara Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Kılıçdaroğlu’nun yaptığı açıklamalarla kolluk kuvvetlerini hedef aldığını belirten EGM’de CHP lideri hakkında suç duyurusunda bulundu. EGM'nin verdiği dilekçede, kolluk kuvvetleri hakkındaki iddialarının gerçeği yansıtmadığı, asılsız ve dayanaksız beyanlarla EGM'nin karalanmak istendiği ifade edildi.

KOLLUK KUVVETLERİNİ HEDEF ALDI

Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü’nün suç duyuruları dilekçesi, Parlamenter Suçları Soruşturma Bürosuna ulaştı. Dilekçede yer alan bilgilere göre Kılıçdarğolu’nun kolluk kuvvetlerini hedef alan açıklamalarda bulunduğu belirtildi.

Kılıçdaroğlu'nun 'hakaret', 'iftira', 'halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma' ve 'Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti devletini, devletin kurum ve organlarını aşağılama' suçlarını işlediği savunuldu ve hakkında bu suçlardan dava açılması istendi.

O İFADELERİ KULLANMIŞTI

CHP lideri yayınladığı videoda İçişleri Bakanı Soylu’ya seslenerek, “O da fotoromancı ya.. Saray da çok iyi biliyor ki bu uyuşturucuları kendileri davet ettiler bu ülkeye. ‘Paralarınızı getirin, her şeye göz yumacağız’ dediler ve göz yumdular. Bunlar onunla bununla poz veren, Breaking Bad Süleyman, ülkenin çocuklarının zehirlenmesine göz yummuştur. Belediye başkanlarımızla da konuştuk gencecik evlatlarımız için mücadele vereceğiz. Bu çetelere, rezil adamlara asla sokaklarımızı teslim etmeyeceğiz.” İfadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu’na bir suç duyurusu da EGM’den geldi ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Emniyet Genel Müdürlüğü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.