Kılıçdaroğlu'na 43 bin 307 lira tazminat şoku: Erdoğan, öğrencilere burs olarak bağışlayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na açtığı davadan kazandığı 43 bin 307 lira üniversite öğrencilerine burs olarak bağışlandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik asılsız ithamları sonrası 6. Asliye Hukuk Mahkemesi Kemal Kılıçdaroğlu’nun tazminat ödemesine hükmetti.

ASILSIZ İTHAMLARI CEZASIZ KALMADI

 Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a “Diktatör olmak, tefecilerin reisi olmak, DAEŞ'e kol kanat germek ve silah göndermek, terör örgütlerine yardım ve yataklık, vergi kaçırmak” ithamlarında bulunmuştu.

 

ÖĞRENCİLERE BURS OLARAK BAĞIŞLADI

İstinaf başvurusunun reddedilmesinin ardından da Kılıçdaroğlu’ndan 43 bin 307 lira tahsil edildi. Cumhurbaşkanı’nın avukatı Hüseyin Aydın’ın verdiği bilgiye göre, tahsil edilen tutar üniversite öğrencilerine burs olarak verilmek üzere Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı’na bağışlandı.

 

Kılıçdaroğlu'na 43 bin 307 lira tazminat şoku: Erdoğan, öğrencilere burs olarak bağışlayacak! ile ilgili etiketler Erdoğan Öğrenci Kılıçdaroğlu tazminat burs
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.