Kılıçdaroğlu'dan TBMM'de akılalmaz hareket! 'Bu üslubunun hareketlerine yansıyacağını düşünmezdim'

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına programının yeni bölümünde, Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM'deki akılalmaz el hareketini ve asgari ücret tartışmalarını masaya yatırdı.

"LÜTFÜ TÜRKKAN'IN ŞEHİT YAKININA KÜFÜR ETMESİ İLE KALIR DİYORDUM AMA CEMİL ÇİÇEK'İN HAZIRLADIĞI RAPOR DA BELLİ Kİ GERİ KALACAK, O KÜFÜRLERE EL İŞARETLERİ DE EKLENDİ"

Nedim Şener, "Kılıçdaroğlu'nun son zamanlarda üslubunda bir değişim vardı ama hareketlerine böyle yansıyacağı aklıma gelmezdi. ‘Ben yaparım, o yapmaz’ derdim ama insanlar demek ki nefsine yenik düşebiliyor. Lütfü Türkkan'ın şehit yakınına küfür etmesi ile kalır diyordum ama Cemil Çiçek'in 2003'te hazırladığı rapor da belli ki geri kalacak, o küfürlere el işaretleri de eklendi.  CHP ve İYİ Parti'nin PKK ve FETÖ desteği ile inanılmaz bir troll ordusu var." ifadelerini kullandı.

"SİYASETTE KÜFÜRLE YÜKSELMEK LİYAKATIN BİRER NİŞANESİ HALİNE GELDİ"

Mete Yarar, "Benim için sürpriz olmadı. Bir önceki seçimde bariz küfürler eden erkek kadın fark etmez, ne kadar kuvvetli küfür ederse siyasette öne çıktığını gördük. Ben hakaretlerin, küfürlerin geldiği noktayı gördüğüm zaman artık bunun önünün alınamayacağını söylemiştim. Erkek başkasının kardeşine küfür eder mi diyoruz ama öyle kadınlar siyasette yer alıyor ki, sosyal medyada annesine, kızına ve çocuğuna küfür ediyor. Bu kişiler siyasette önemli mevkilerde. Siyasette yükselmenin liyakatın birer nişanesi haline gelmeye başladı. Bu önü alınamaz bir noktaya doğru gidiyor, herkes artık dursun. Bu üslup böyle giderse arkasından hareketler gelir, hareketlerin arkasından da sokak kavgaları gündeme gelir. Yukarıda oluşacak depremin, zemindeki büyüklüğü bir olmuyor. Bu kadar gerilim olduktan sonra aşağıda bir olay olduğunda kendinizi bundan muaf tutmayın. Sokaktaki insanlar bile birbiriyle konuşurken üsluplarını sertleştirmeye başladı. Birbirlerine siyasi laf atmaya başladılar." dedi.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Kılıçdaroğlu'dan TBMM'de akılalmaz hareket! 'Bu üslubunun hareketlerine yansıyacağını düşünmezdim' ile ilgili etiketler Nedim Şener Memleket Aşkına Mete Yarar Kemal Kılıçdaroğlu TBMM

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.