Kılıçdaroğlu'dan karşısına çıkan Kocasakal ve İnce için ilk açıklama!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin Parti Meclisi toplantısı öncesinde konuştu. CHP lideri, Afrin operasyonu ile ilgili olarak, "Afrin El Bab gibi değildir. El Bab'da uluslararası uzlaşma vardı. Amerika'nın da Rusya'nın da Suriye'nin de kabulü vardı. 72 şehidimiz vardı" dedi, hava desteğinin önemini vurguladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi öncesi açıklamalarda bulundu. OHAL'in 3 ay daha uzatılmasına tepki gösteren Kılıçdaroğlu, "OHAL'i kaldırın, FETÖ ile mücadele için kanun mu gerekiyor, el birliği ile yapalım. Gerekirse 24 saat çalışırız" dedi.

Afrin operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulunan CHP lideri, "Afrin'le ilgili konuşuyorlar. Afrin El Bab gibi değildir. El Bab'da uluslararası uzlaşma vardı. Amerika'nın da Rusya'nın da Suriye'nin de kabulü vardı. 72 şehidiğimiz vardı. Önce siz diplomasiyi sonuna kadar zorlayacaksınız." dedi.

Orgeneral Hulusi Akar ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın temaslarının yerinde olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, "Gerek Akar'ın gerek Fidan'ın çabaları kaydadeğerdir. Diplomasi sonuna kadar zorlanmalı. Hava desteği almadan girilecek bir Afrin büyük maliyetlere yol açar." diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları:

"OHAL'İ KALDIRIN, FETÖ İLE MÜCADELEYİ EL BİRLİĞİ İLE YAPALIM"

Şahin Alpay ve Mehmet Altan kararları ne olacak hepimiz bekliyoruz. Resmi Gazete'de de yayımlandı. Nasıl karar verileceğini göreceğiz. Biz parlamento görev yapsın derken dün OHAL 3 ay süre ile uzatıldı. Siz FETÖ ile hala mücadele edemediyseniz sizin gücünüz tartışılır. FETÖ dediğiniz kimdir. Biz açık ve net çağrımızı yine yapalım. OHAL'i kaldırın, FETÖ ile mücadele için kanun mu gerekiyor, el birliği ile yapalım. Gerekirse 24 saat çalışırız. OHAL'e devam, Türkiye açısından ciddi maliyetler doğuruyor.

"BU DÜNYANIN HER YERİNDE HABERDİR"

Neden 21. yüzyılın Türkiye'sinde bir insan Meclis önünde kendini yakar, İzmir'de soyunur 'Ben açım, aç diye' bağırır. Ben konuştuğumda, yakma olayını haber yapamayan televizyon ve gazeteler ben konuştuktan sonra haber yapmaya başladılar ama beni eleştirerek. Birisi kendisini işsizlik nedeniyle yakıyorsa bu dünyanın her tarafında haberdir.

"AFRİN EL BAB GİDİ DEĞİLDİR"

Afrin'le ilgili konuşuyorlar. Afrin El Bab gibi değildir. El Bab'da uluslararası uzlaşma vardı. Amerika'nın da Rusya'nın da Suriye'nin de kabulü vardı. 72 şehidimiz vardı. Önce siz diplomasiyi sonuna kadar zorlayacaksınız. Gerek Akar'ın gerek Fidan'ın çabaları kayda değerdir. Diplomasi sonuna kadar zorlanmalı. Hava desteği almadan girilecek bir Afrin büyük maliyetlere yol açar.

CHP GENEL BAŞKAN ADAYLARI

Önümüzde bir kurultay var. Genel başkan adayları çıktı diye bir kısım medya CHP'de huzursuzluk. Ne huzursuzluğu, ne gürültüsü? Genel başkan adayı elbette çıkabilir. Çıkmıyorsa bu seçimi niye yapıyoruz? CHP atanmışların görev yaptığı bir parti değildir. Seçilmişlerin görev yaptığı bir partidir. Bu ülkeye demokrasi getiren partiyiz biz. Kalem sahibi olan arkadaşlara söylüyorum. Biz seçilmişlerin partisiyiz. Elbette genel başkan adayları olacaktır. Genel başkan yeni genel başkan adaylarını yetiştirecektir, önlerini açacaktır. Her parti bize imrenmeli.

Kılıçdaroğlu'dan karşısına çıkan Kocasakal ve İnce için ilk açıklama! ile ilgili etiketler Muharrem İnce CHP Kılıçdaroğlu kocasakal genel başkan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.