Kılıçdaroğlu'dan Diyanet'e Atatürk'ü anmadınız iftirası! / VİDEO

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında Diyanet İşler Başkanlığı'na yüklenerek, "18 Mart'ta Atatürk'ü neden anmadınız?" sorusunu yöneltti. CHP liderinin bir kez daha gerçekleri saptırdığı kısa sürede ortaya çıktı.

Partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk, düşmanın bile saygı gösterdiği kahramanlıkları var. Diyanet İşleri Başkanlığı'na da seslenmek istiyorum. Sizin kurucunuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü 18 Mart'ta neden anmıyorsunuz? 1920'lerde harabeye dönmüş camiler için ödenek ayırıp tamir ettiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün adını neden anmıyorsunuz?" çıkışını yaptı. Kılıçdaroğlu'nun sözleri üzerine sosyal medyada tartışma başlarken CHP liderinin doğruyu söylemediği ortaya çıktı.

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI DUASINDA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ANDI

Diyanet İşler Başkanı Prof. Ali Erbaş, Çanakkale Şehitliği'ndeki 18 Mart duasında, "Başta Anafartalar kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere" diyerek Atatürk ve şehitlerimizi anmıştı.

İşte o dua:

Kılıçdaroğlu'dan Diyanet'e Atatürk'ü anmadınız iftirası! / VİDEO ile ilgili etiketler Atatürk 18 Mart diyanet işleri Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.