Kılıçdaroğlu yine alay konusu oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün yaptığı grup toplantısında AK Parti'li gençlere seslendi. "Erdoğan hiç kimseden korkmaz sanıyorsunuz ama Erdoğan benden korkuyor." diyen Kılıçdaroğlu'nun o sözleri AK Parti'lileri güldürdü.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Başkanı Tayyip Erdoğan'ın Gençlik Kolları Kongresi'nde kendisine atıfla söylediği "Hayatın korkuyla geçti, korkaksın, bitkinsin" sözlerine dünkü grup toplantısında yanıt verdi.

"AK Parti Gençlik Kolları'ndaki bütün gençleri seviyorum, sevgi ve saygımı gönderiyorum. Erdoğan hiç kimseden korkmaz sanıyorsunuz ama Erdoğan benden korkuyor." diyen Kılıçdaroğlu'nun o sözleri AK Parti'lileri güldürdü.

'KOMEDYEN OLMALIYMIŞ'

O sözleri kahkahalara boğulan bir adamın videosu ile birlikte Twitter hesabından paylaşan AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, "Her salı Kemal Kılıçdaroğlu'nu dinleyince AK Partili gençler" notunu düştü.

Paylaşımın altına gelen yorumlarda Kılıçdaroğlu'na 'Komedyen olmalıymış' gibi eleştirilerde bulunuldu.

Kılıçdaroğlu yine alay konusu oldu ile ilgili etiketler CHP Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu Recep Tayyip Erdoğan video

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.