Kılıçdaroğlu yine ağzını bozdu: Topuğunuz kıçınızda...

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ağzını bozdu. Türk askerinin İdlib'de ne işi olduğunu tekrar tekrar soran Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşmesiyle ilgili "Topuğunuz kıçınızda Putin'e koşuyorsunuz." dedi.

TBMM Genel Kurulunda yapılacak İdlib konulu kapalı oturum öncesinde partisinin Meclis Grup Toplantısında konuştu.

KEMAL KILIÇDAROĞLU GRUP TOPLANTISINDA NELER SÖYLEDİ?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sözlerine "Bu grup toplantısı benim için de zor olan bir grup toplantısı. Hepimizin yüreği kanıyor. Ciddi bir gelecek endişesi taşıyoruz"  ifadeleriyle başladı.

"TOPUĞUNUZ KIÇINIZDA PUTİN'E KOŞUYORSUNUZ"

 Konuşmasının devamında ağzını bozan CHP lideri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Putin ile görüşmesiyle ilgili "Topuğunuz kıçınızda Putin'e koşuyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu yine ağzını bozdu: Topuğunuz kıçınızda...

İşte Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının o bölümü:

 "Bunlar mı vatansever, bunlar mı Türkiye'nin çıkarını savunacakalar? Emperyal güçlerin maşası olanlar Türkiye'yi düzlüğe çıkaramazlar. Putin'e telefon eder, Merkel'e telefon eder, Trump'a telefon eder. Onlar gelip vururlar, kendisi ayaklarına koşar. Benim askerimi vuran kim olursa olsun benim düşmanımdır. Ben niye onların ayağına gideyim? Topuğunuz kıçınızda Putin'e koşuyorsunuz. Hiç kimse unutmasın, Mısır'daki sağır sultan da duysun. Biz saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile açtık. Çünkü biz Cumhuriyet Halk Partisi'yiz. Bizim vatan, bayrak sevgimşiz lafla değildir."

Kılıçdaroğlu yine ağzını bozdu: Topuğunuz kıçınızda... ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP TBMM Putin grup toplantısı grup konuşması
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.