Kılıçdaroğlu yanına Kaftancıoğlu'nu aldı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İstanbul'da bir mekanda partililerle yemek yedi. Kılıçdaroğlu'nun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu karşısına, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu ise sağ yanına oturtması dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul'da bir kebapçıda buluştu.

'Atatürk' çıkışı nedeniyle partililerin tepkisini çeken ve Kılıçdaroğlu'nun savunduğu Kaftancıoğlu'nun masadaki konumu ise dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu'nun, İmamoğlu'nu karşısında oturtmayı tercih ederken, Kaftancıoğlu'nu sağ yanına aldığı görüldü.

Kılıçdaroğlu yanına Kaftancıoğlu'nu aldı

İMAMOĞLU- KAFTANCIOĞLU GERİLİMİ

Geçtiğimiz yıl Canan Kaftancıoğlu ile Ekrem İmamoğlu arasında İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan'ın yazdığı kitap nedeniyle tartışma yaşanmıştı.

Kaftancıoğlu, kitapta İmamoğlu'nun 'kahramanlaştırdığını' belirterek şu sözlerle tepki göstermişti:

"Kahramanın hikayesini yazıyorum diyerek kahramandan daha çok kendilerini kahramanlaştırmaya çalışan profesyoneller bilsinler ki; yalan, yanlış ve eksik verilerle genel merkez iradesinin, CHP örgütlerinin ve İstanbul ittifakının emeğine hiç kimse saygısızlık edemeyecektir!"

Kaftancıoğlu’na Ekrem İmamoğlu'dan yanıt gelmiş, İmamoğlu, "Canan hanımın kendi fikrini beyan etmesine bir şey demiyorum ancak bulunduğumuz pozisyon itibariyle parti içi yoruma vesile olacak ve partinin bu anlamda etkileneceği bir psikolojik ortamda bunu yorumlamasını doğru bulmuyorum" demişti.

Kılıçdaroğlu yanına Kaftancıoğlu'nu aldı ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu Canan Kaftancıoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.