Kılıçdaroğlu ve Akşener'e Ayasofya çağrısı...

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan muhalefet liderlerine Ayasofya konusunda önemli bir çağrı geldi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Ayasofya’nın tekrar ibadete açılması konusu ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin duruşlarının net olduğunu belirterek CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Başkanı Meral Akşener'e konu hakkındaki fikirlerini kamuoyuyla paylaşmaları çağrısı yaptı.

Ayasofya'nın siyasi değil hukuki bir konu olduğunun altını çizen Turan, Kılıçdaroğlu ve Akşener'in kanaatlerini açıklamasının verilecek mesaj açısından anlamlı olacağını ifade etti.

Turan, ''Sn Cbşk'mızın #Ayasofya'nın ibadete açılması hakkındaki kanaatleri belli. Sn @dbdevletbahceli'nin bugünkü açıklaması çok kıymetli. Konu elbette siyasi değil hukuki; ama Sn @kilicdarogluk ve @meral_aksener in de kanaatlerini açıklamaları verilen mesaj açısından anlamlı olacaktır. Yakında kararı beklenen Danıştay’dan da milletimizin hassasiyeti/beklentisi doğrultusunda, gönüllerde karşılık bulan, hukuki bir karar vermesini ümit ediyoruz. Fethin sembolü #Ayasofya kendi topraklarımızda artık mahzun kalmamalı, aslına rücu etmeli ve bu tartışmalar da bitmeli'' ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu ve Akşener'e Ayasofya çağrısı... ile ilgili etiketler Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu Bülent Turan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.