Kılıçdaroğlu ve Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a erken seçim çağrısı!

İYİ Parti Genel Merkezinde bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a erken seçim çağrısı yaptı. Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin bir an önce seçime gitmesi gerekiyor." derken Akşener de "Seçimden başka çare yok" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener saat 16.00 itibarıyla İYİ Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi.

"TÜRKİYE BİR AN ÖNCE SEÇİME GİTMELİ"

İktidara erken seçim çağrısını yineleyen Kılıçdaroğlu, "Biz de sorumluluk hisseden genel başkanlar olarak bir araya geldik. Türkiye'nin bir an önce seçime gitmesi gerekiyor." ifadelerini kullandı.

"SEÇİMDEN BAŞKA ÇARE YOK"

Akşener de "Seçimden başka çare yok. Geçen sene Erdoğan'a memleket masasını topla demiştim. Bugün bu çağrıyı yapmam lazım ama o günden ağzım yandığı için artık yolun sonu görünmüştür. Bütün bunlardan çıkılmasının tek yolu seçimlerin yapılması, milletimiz kimi tercih ediyorsa ona saygı duyulması gerekiyor." diye konuştu.

Kılıçdaroğlu ve Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a erken seçim çağrısı! ile ilgili etiketler Meral Akşener Kemal Kılıçaroğlu erken seçim
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.