Kılıçdaroğlu 'Türkiye'yi dolaşın' dedi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak başkanlığındaki Ekonomi Masası heyeti, yurt gezilerinin ilk durağı olan Mersin’de Covid-19 salgınından en büyük zararı gören Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği’ne ziyarette bulundu. Heyet, Mersin’i dolaşırken Genel Başkan Vekili Veli Ağbaba konuşmasında CHP iktidarında herkesin hakkını alacağından bahsederken, İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ise kendini bir arkadaşının yatına atarak stres attı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

CHP Ekonomi Masası heyeti, Mersin’de dün oda başkanları ile buluştu. Buluşmaya, CHP'nin Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak başkanlığındaki Ekonomi Masası heyeti katıldı. Mersin’de Covid-19 salgınından en büyük zararı gören Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde Birlik Başkanı Talat Dinçer ve 69 meslek odası başkanı ile bir araya gelen CHP heyeti, esnaf sanatkarların sorun ve beklentilerine yönelik görüşlerini paylaştı.

Kılıçdaroğlu 'Türkiye'yi dolaşın' dedi
 
HEYET KILIÇDAROĞLU’NUN TALİMATI İLE GİTTİ!

Mersin ESOB’a gerçekleştirilen görüşmede CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Başkanlığındaki CHP Ekonomi Masası heyeti, Genel Sekreter Selin Sayek Böke, Genel Başkanvekilleri Veli Ağbaba, Ahmet Akın ve Fethi Açıkel, Parti Meclis Üyesi Orhan Sarıbal ve Özgül Karabat, Antalya Milletvekili Osman Budak, İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Hatay Milletvekili Mehmet Güzel Mansur yer aldı.

Heyete Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Secer, Mersin Milletvekili Alpay Antmen ve CHP İl başkanı Adil Aktay da eşlik etti.

Kılıçdaroğlu 'Türkiye'yi dolaşın' dedi - Resim : 2
 
İŞTE CHP GERÇEĞİ!

Heyet otobüsle Mersin’i dolaşırken, Genel Başkan Vekili Veli Ağbaba konuşmasında, CHP iktidarında herkesin hakkını alacağından bahsederken, İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun ise kendisini bir arkadaşının yatına atarak stres attığı görüldü.

MERSİN’E ESNAF İÇİN GİDEN AYKUT ERDOĞDU CANI SIKILINCA YATA BİNDİ!

Geziye katılan CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yayınla arkadaşlarının yatıyla katıldığı yat gezisini anlattı. Erdoğdu’nun paylaşımına CHP’liler, "Hani esnafın derdini dinleyeceklerdi, Neden yata biniyorlar, Buraya gezmeye mi geldiler?” şeklinde yorumlar yaparak tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu 'Türkiye'yi dolaşın' dedi ile ilgili etiketler CHP Mersin aykut erdoğdu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.