Kılıçdaroğlu şimdi de doğal gaz keşfiyle alay etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halk TV ekranlarında Şirin Payzın’ın sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu'nun Karadeniz'deki doğal gaz keşfi ile ilgili konuşurken takındığı alaycı tavır ise tepki topladı.

 Fatih Sondaj Gemisi, Karadeniz'de 320 milyar metreküplük doğal gaz rezervi keşfederek tarihi bir başarıya imza attı.

Türkiye'nin günlerce konuştuğu müjdeli haber sonrası görüşünü uzun süre söylemeyerek sessizliğe bürünen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra tek cümlelik bir açıklamayla konuyu geçiştirmişti.

ALAYCI TAVRI TEPKİ ÇEKTİ: NEREDEYSE BAYRAM EDECEĞİZ

Kılıçdaroğlu, Halk TV ekranlarında Şirin Payzın’ın sunduğu Sözüm Var programında doğal gaz keşfi ile ilgili açıklamada bulundu.

"Biz Karadeniz'de bir yer bulduk. Buradan doğalgaz ya da petrol çıkacak diye neredeyse bayram edeceğiz. Doğu Akdeniz'i kaybediyoruz" derken kahkaha atmamak için kendisini zor tutan Kılıçdaroğlu'nun alaycı tavrı tepkilere neden oldu.

Videoyu sosyal medyada paylaşanlar "Daha dün 'Libya'da ne işimiz var' diyordun" yorumunda bulundu.

Kılıçdaroğlu şimdi de doğal gaz keşfiyle alay etti ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Şirin Payzın doğal gaz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.