Kılıçdaroğlu: Selahattin Demirtaş neden hapiste?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu, partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Terörden en büyük acıyı Türkiye'nin yaşadığını ifade eden CHP lideri, bu açıklamasının ardından Selahattin Demirtaş'ın ve Osman Kavala'nın 'masum' olduğunu savunarak bir kez daha "Neden hapisteler?" diye sordu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında terör propagandası, casusluk, terör örgütü üyeliği, suça yardım ve yataklık suçlamalarıyla yargılanan tutuklu isimlere destek açıklaması yaptı.

Partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, terörün en çok acı yaşattığı ülkelerden birinin Türkiye olduğunu söyledi. PKK'nın adını anmadan yaptığı kınamalar nedeniyle tepki çeken Kılıçdaroğlu, kim tarafından gerçekleştirilirse gerçekleştirilsin tüm saldırıları lanetlediklerini savundu.

"MASUM İNSANLARIN HAPİSHANELERDE KİNLE TUTULMASINI İSTEMİYORUZ"

Bu sözlerinin devamında da terör soruşturmalarından hapiste yatan isimlerin masum olduğunu savundu. CHP lideri, "Masum insanların hapishanelerde kinle tutulmasını istemiyoruz. Osman Kavala neden hapiste? Selahattin Demirtaş neden hapiste?" dedi.

Kılıçdaroğlu: Selahattin Demirtaş neden hapiste? ile ilgili etiketler CHP Osman Kavala Kemal Kılıçdaroğlu Selahattin Demirtaş chp grup toplantısı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.