Kılıçdaroğlu seçim hazırlığına başladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, olası bir erken seçime karşı çalışmalara başladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Seçim zamanında olacak diyoruz, zihni melekeleri tıkalı olduğundan algılayamıyorlar" sözleri ile eleştirdiği Kılıçdaroğlu, yol haritasının belirlenmesi amacıyla çalışma heyetleri oluşturdu.

Erken seçim konusunu sık sık gündeme getiren CHP’de il ve ilçelerde hukuk ve seçim komisyonları kurulması için çalışma başlatıldı.

Hukuk ve seçim örgütlenmesi konusunda izlenmesi gereken yol haritasının belirlenmesi amacıyla milletvekillerinden oluşan çalışma heyetleri oluşturuldu. Çalışma heyetinde yer alan milletvekilleri sorumlu oldukları illerde çalışma yürütmek için yollara düşecek. Bölge toplantıları yapılacak.

YOL HARİTASI ÇIKARILIP KILIÇDAROĞLU'NA SUNULACAK

Komisyon çalışmaları Genel Merkez’de yapılacak toplantıda değerlendirilecek ve bir yol haritası çıkarılacak. Komisyonların çalışmaları ve milletvekili çalışma heyetlerin değerlendirmeleri bir rapor halinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na sunulacak.

BAHÇELİ TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Twitter hesabından Kılıçdaroğlu'n tepki gösteren bir dizi açıklama yapan MHP Lideri Devlet Bahçeli "Kılıçdaroğlu, HDP’li işbirlikçileri ve İP’li yoldaşları devamlı Sonbaharda seçim olabileceğini konuşuyorlar. Yok diyoruz, anlamıyorlar. Seçim zamanında olacak diyoruz, zihni melekeleri tıkalı olduğundan algılayamıyorlar" demişti.

 

Kılıçdaroğlu seçim hazırlığına başladı ile ilgili etiketler CHP MHP Kemal Kılıçdaroğlu Devlet Bahçeli seçim
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.