Kılıçdaroğlu saat verdi! Bu kez Et ve Süt Kurumu'nun kapısına dayanacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce Merkez Bankası, Türkiye İstatistik Kurumu ve Milli Eğitim Bakanlığı'ndan randevu alamadığı gerekçesiyle kurumların kapısına dayanmıştı. Kılıçdaroğlu'nun son açıklamasına göre tarih tekerrür edecek. Kılıçdaroğlu bu kez randevu alamadığı Et ve Süt Kurumu'na gidiyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Et ve Süt Kurumu'ndan randevu istediğini ancak yanıt alamadığını sosyal medyadan duyurdu.

Kurumla çocukların beslenme hakkının korunmasını konuşmak istediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, yarın (8 Nisan 2022 Cuma) saat 10.00'da Et ve Süt Kurumu'na gideceğini açıkladı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Çocukların beslenme hakkının korunmasını konuşmak üzere Et ve Süt Kurumu'ndan randevu istedim. Herhalde bir yerlerden izin alamadılar ki ses yok! Evlatlarımızın beslenme hakkını konuşmak için yarın saat 10.00'da devletimizin şerefli bürokratlarına gideceğim. Gerisi onlara kalmış." dedi.

 

 

Kılıçdaroğlu saat verdi! Bu kez Et ve Süt Kurumu'nun kapısına dayanacak ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Et ve Süt Kurumu randevu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.