Kılıçdaroğlu, "Rüzgar eken, fırtına biçer" demişti

Türkiye dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde yapılan yumruklu saldırıyı konuştu. Hükümet yetkilileri saldırıyı kınarken, akıllara AK Parti'li isimlere yapılan saldırılar sonrasında Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'lilerin tutumu geldi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün Hakkari'de şehit olan Yener Kırıkçı'nın cenaze töreninde saldırıya uğradı. Saldırı sonrası güvenlik güçleri tarafından olay yerinden güvenli bir eve alınan Kılıçdaroğlu, daha sonra bu evden güvenlik güçleri eşliğinde çıkartıldı.

Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırı sonrası siyasilerden birbiri ardına kınama mesajları yayınlanırken, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlatarak saldırıda bulunan şahısların yakalanmasını sağladı.

KILIÇDAROĞLU KINAMAMIŞTI
Yaşanan bu olayın ardından akıllara AK Parti'li isimlere yapılan saldırılar sonrası Kemal Kılıçdaroğlu'nun tutumu geldi. 2013 yılında dönemin Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nun da bulunduğu bir törende yumruklu saldırıya uğramıştı. Olayın birebir şahidi olan Kılıçdaroğlu ise saldırı sonrası yaptığı konuşmada saldırıya değinmemiş ve kınama yapmamıştı.

Yaşanan bu olay sonrası Bekir Bozdağ sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirmişti. Ayrıca Bozdağ'a saldıran şahsı CHP'li milletvekili Umut Oran korumaya almış ve şahısla yakından ilgilenmişti.

Kılıçdaroğlu, "Rüzgar eken, fırtına biçer" demişti

CHP'Lİ MEDYANIN İKİYÜZLÜ TAVRI
Kayseri'de katıldığı bir şehit cenazesinde yediği yumrukla burnu kırılan dönemin Enerji Bakanı Taner Yıldız'a yapılan saldırı, CHP'ye yakın Sözcü Gazetesi tarafından "terapi" manşetiyle haberleştirilmişti. CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı "alçak saldırı" olarak nitelendiren Sözcü, söz konusu AK Parti'li bir isim olunca sergilediği ikiyüzlülükle akıllara geldi.

Kılıçdaroğlu, "Rüzgar eken, fırtına biçer" demişti - Resim : 2

'RÜZGAR EKEN FIRTINA BİÇER'
2011 yılında Hopa'da o dönem Başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyu ve otobüsü büyük bir kalabalık tarafından taşlanmış ve bu olaylar sırasında korumalardan birisi başından ağır yaralanmıştı.

Kılıçdaroğlu, "Rüzgar eken, fırtına biçer" demişti - Resim : 3

Kılıçdaroğlu o dönem yaptığı açıklamada konuyla ilgili olarak 'rüzgar erken fırtına biçer' demişti.

"...Metin Lokumcu'nun Hopa'da ölümünü değerlendiren CHP lideri, "Yaşamını yitiren rahmetli Lokumcu'nun evine giderek taziyede bulanacağım. Erdoğan toplumu gererek yönetmek istiyor. Ancak, rüzgar eken fırtına biçer" ifadesini kullandı..."

Kılıçdaroğlu, "Rüzgar eken, fırtına biçer" demişti ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Kemal Kılıçdaroğlu CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.