Kılıçdaroğlu: Rabia Naz'ın günahı ne?

CHP lideri Kılıçdaroğlu, ''Haber yaptı diye bir gazeteciye şiddet uyguluyorsanız ve bunları serbest bırakıyorsanız şiddet uygulandıktan sonra bu gazeteciler artık yazamazlar korkarlar diye düşünüyorsanız sakın düşünmeyin. Hiçbir namuslu gazeteci dayak yedi diye bir adım geriye atmaz'' dedi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

''Haber yaptı diye bir gazeteciye şiddet uyguluyorsanız ve bunları serbest bırakıyorsanız şiddet uygulandıktan sonra bu gazeteciler artık yazamazlar korkarlar diye düşünüyorsanız sakın düşünmeyin hiçbir namuslu gazeteci dayak yedi diye bir adım geriye atmaz. Saldırganların hapse girmesi için bu gazeteci arkadaşların öldürülmesi mi gerekiyor? Gazeteci dövülecek raporlar alacak saldırganlar serbest bırakılacak. Bir de eline bari sertifika verin.

''RABİA NAZ'IN NE GÜNAHI VAR?''

Failler bulunmasın diye telefon üstüne telefon polisler olayları kapatıyorlar. Binadan atlıyor sözde çocuk. İyi de niye atlasın? Polisler olay yerinde inceleme yapıyorlar. Bütün yargı camiasına ve polislere seslenmek isterim sizin göreviniz adaleti sağlamaktır delilleri karartmak değil delilleri ortaya çıkartmaktır bir çocuğun göz göre öldürülmesine tanıklık etmek değildir. Onu yapanları bulup adalete teslim etmektir. Yargının görevi olayları kapatmak değil adaleti tesis etmektir. Rabia Naz'ın ne günahı var? Babayı akli dengesi yerinde yok diye şikayet ettiler. İnsaf ya. Bizler takipçisi olacağız. Adalet gerçekleşinceye kadar takipçisi olacağız.

''17 YILIN SONUNDA VATANDAŞ BORÇ BATAĞINDA''

Yoksulluk vardı memlekette. Yoksulluğu bitireceğiz diyorlardı. AK Parti'li kardeşim memlekette yoksulluk bitti mi? 17 yıldır yönetiyorlar. Yoksulluk bitti mi? 2002'de bir esnaf Başbakanlık önünde yazar kasa attı. Şimdi intihar edenler var kendisini yakanlar var asanlar var. 17 yılın sonunda vatandaş borç batağında. Tüketici kredisi veya kredi kartı borcu 518 milyar lira.''

Kılıçdaroğlu: Rabia Naz'ın günahı ne? ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.