Kılıçdaroğlu: PKK'nın saldırdığı tek lider benim

Gara mesajında 'PKK' ifadesini kullanmaması ve HDP ile yakın ilişkisi nedeniyle eleştirilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan eleştirilere yanıt geldi. Kılıçdaroğlu, "Efendim şimdi CHP'yi PKK'lı diye suçluyorlar. Yahu PKK’nın saldırdığı tek lider benim." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Bursa İl Dernekleri Federasyonu üyesi dernek başkanları ile video konferans toplantısıyla görüştü.

HDP ile ilişkilerine zarar gelmemesi için Gara'da PKK tarafından katledilen şehitler için yayınladığı mesajında 'PKK' demeyen Kılıçdaroğlu, kendisine yönelik eleştirilerine de değindi.

"CANIMIZI ZOR KURTARDIK"

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’ye ve kendisine yapılan PKK’lı suçlamalarına karşı çıkıp öncesinde PKK'nın reklamını yapmak istemediğini söylerken; bugün de şu ifadeleri kullandı:

"Efendim şimdi CHP'yi PKK'lı diye suçluyorlar. Yahu PKK’nın saldırdığı tek lider benim. Şavşat’tan Ardanuş’a giderken canımızı zor kurtardık. Bir er şehit oldu. Ama toplum unutuyor. Bu ülkenin çıkarlarını savunmak kolay bir şey değildir arkadaşlar zordur. Milletin hakkını hukukunu savunmak kolay değildir zordur. Ankara'dan İstanbul'a ben 450 kilometre Adalet Yürüyüşü yaptım bu kolay mı?"

 

 

Kılıçdaroğlu: PKK'nın saldırdığı tek lider benim ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu HDP PKK
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.