O el hareketinde nasıl ses çıkaracak seviyeye gelebilir?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu TBMM'de yaptığı el hareketi nedeniyle tartışılmaya devam ediyor. Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, Kılıçdaroğlu'nun o hareketi yaparkenki "acemiliğine" değinerek "İlk kez yapmış olabilir" yorumunu paylaştı. Sabah yazarı Melih Altınok ise " Evde ayna karşısında birkaç kez denerse, ses bile çıkartacak seviyeye gelebilir." ifadelerini kullandı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bütçe görüşmeleri sırasında TBMM'de yaptığı el hareketi siyaset gündeminin merkezine oturdu.

CHP liderine bu çirkin hareketi nedeniyle CHP'ye yakın isimlerden bile eleştiriler gelirken, Kılıçdaroğlu konuyla ilgili bir özür açıklaması yapmadı.

O HAREKETİ İLK KEZ Mİ YAPTI?

Bugün köşesinde, Meclis'te yaşanan bu yakışıksız hadise hakkında değerlendirmeler yapan Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, el hareketini Kemal Kılıçdaroğlu'na hiç yakıştıramadığını belirtti.

Seyrek yazısında, "Nezaket ve naiflik konusunda en ufak kusurunu görmedim. Kendisiyle yıllardır birlikte çalışanlar da en ufak bir kusurlu hareketini, argo sözünü duymamıştır. Herkesin ortak izlenimi küfürlü konuşmanın, bu tür hareketler yapmanın Kılıçdaroğlu'nun fıtratında olmadığı yönündedir. Hiç şüphem yok ki Kılıçdaroğlu da o hareketi yaptığına pişman olmuştur. Sorma fırsatım olmadı ama hayatında bu hareketi hayatında ilk kez yaptığını duyarsam da şaşırmam. Yaparken acemisi olduğu her halinden belliydi." ifadelerini kullandı.

AYNA KARŞISINDA PRATİK YAPSIN ÖNERİSİ

Bugün, köşesine Kılıçdaroğlu'nun skandal el hareketini taşıyan bir diğer isimse Sabah yazarı Melih Altınok'tu...

Yazısının "Kemal Bey bari hareketin hakkını verseydiniz!" başlığını taşıyan bölümünde CHP liderini tiye alan Altınok, "Ne var ki izlediğim kadarıyla Kılıçdaroğlu o malum hareketi tam olarak becerememiş. Ya heyecan yaptı ya da harekete başladıktan sonra, "Ulen ben ne yapıyorum Meclis kürsüsünde. 80'ime merdiven dayamış adamım" diye düşünüp "tekledi". Neyse sıkmasın canını. Evde ayna karşısında birkaç kez denerse, ses bile çıkartacak seviyeye gelebilir." diye yazdı.

DENİZ ZEYREK'İN YAZISININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...
 
MELİH ALTINOK'UN YAZISININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

 

 

O el hareketinde nasıl ses çıkaracak seviyeye gelebilir? ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Melih Altınok Deniz Zeyrek el hareketi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.