Kılıçdaroğlu 'Mültecileri göndereceğiz' dedi, Mansur Yavaş sahip çıkmıştı: O röportaj yeniden gündeme geldi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, her fırsatta Türkiye'deki mültecilerin tümünü göndereceğini iddia ederken, CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın geçmiş yıllarda verdiği röportaj olay oldu. Mansur Yavaş, mültecilerle ilgili olarak, " mültecilerin eğitilmesi gerektiğini düşünüyorum. belediye olarak 30 bin suriyeli aileye bakıyoruz" dedi.

CHP içindeki çelişkiler bitmezken bunlara bir yenisi daha eklendi... CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, her fırsatta Türkiye'deki mültecilerin büyük bir sorun olduğunu dile getirirken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 28 Temmuz 2021 yılında mültecilerle ilgili verdiği röportaj, kafaları karıştırdı...

MANSUR YAVAŞ, DESTEK VERMİŞ

Yavaş, mültecilerle ilgili verdiği röportajda "Ülkemizin her yerinde mültecilerle yerel halk arasında tartışmalar artmaya başladı. benim belediye başkanı olarak böyle bir bakışım yok. küçük yaşta olan mültecilerin eğitilmesi gerektiğini düşünüyorum. belediye olarak 30 bin suriyeli aileye bakıyoruz" açıklamalarını yaparak akıllarda soru işareti bıraktı. 

Kılıçdaroğlu'nun ise Mansur Yavaş'ın bu düşüncelerinden haberdar olup olmadığı merak konusu oldu... 

Kılıçdaroğlu 'Mültecileri göndereceğiz' dedi, Mansur Yavaş sahip çıkmıştı: O röportaj yeniden gündeme geldi ile ilgili etiketler Mülteci Kemal Kılıçdaroğlu Mansur Yavaş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.