Kılıçdaroğlu Londra’ya fon bulmaya gittiğini açıkladı

Daha önce ABD’de 8 saat ortadan kaybolan CHP lideri Kılıçdaroğlu, Londra’ya fon bulmaya gittiğini açıkladı.

ABD ziyaretinin ardından İngiltere’nin yolunu tutan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gizli kapaklı temaslarını sürdürüyor.

ABD’de kendisiyle beraber geziye götürdüğü gazetecileri atlatan ve 8 saat boyunca ortadan kayboluşunu ‘Hamburger yemeye gittik’ diyerek açıklayan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, şimdi de soluğu Londra’da aldı.

Her fırsatta gayrı milli olmayı başaran ve Türkiye’deki iş adamlarını suçlayan Kılıçdaroğlu, iktidar olabilmek için taviz verdiği Londra’ya gitti.

FON BULMAYA GİTTİĞİNİ İTİRAF ETTİ

Türkiye’deki yatırımcılara sözlü tacizlerde bulunan Kılıçdaroğlu, “Bu sabah Londra’dan halihazırda dünyanın farklı bölgelerinde 100 milyar sterlin yapmış 14 devasa fon ile toplantı yaptık.” sözlerini kullanarak fon bulmak için ziyaret yaptığını açıkladı.

Kılıçdaroğlu, 342 milyar dolardan fazla yatırımı olan bir fonla da görüşeceğini ifade etti.

Kılıçdaroğlu fon şirketlerinin sağlık, teknoloji alanında hizmet verdiğini ileri sürdü.

NASIL TEMİZ FON BULACAK?

Başta Osmanlı Devleti olmak üzere çok sayıda ülkeyi karıştırmak için servetini harcamaktan kaçınmayan para baronlarının bulunduğu İngiltere’de Kılıçdaroğlu’nun nasıl temiz bir fon bulacağı ise akıllarda soru işareti bıraktı.

Kılıçdaroğlu Londra’ya fon bulmaya gittiğini açıkladı ile ilgili etiketler CHP Londra Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.