Kılıçdaroğlu kurultay tarihini verdi

CHP Parti Meclisi (PM) toplantısı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında video konferans yöntemiyle yapıldı. Kılıçdaroğlu, "Koşullar uygun olabilirse, daha ağır bir tablo önümüze çıkmazsa kısa süre içerisinde kurultayı yapıp sonlandıracağız. Yani yolumuza devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

CHP Parti Meclisi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında video konferans yöntemiyle toplandı. 

Kılıçdaroğlu, toplantının açılışında yaptığı konuşmasında, daha önce il başkanları ve belediye başkanları ile video konferans yöntemiyle toplantı yaptıklarını, bu sefer de parti meclisini aynı şekilde topladıklarını belirtti.

SAĞLIK BAKANI İLE KONUŞULDU 

Corona virüsü tedbirleri kapsamında ertelenen partisinin 37’nci olağan kurultayına ilişkin ise Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: "Kurultay için Gamze Hanım, Sağlık Bakanı ile konuştu. Biz kurultayımızı, ‘seyircisiz olarak acaba arenada yapabilir miyiz’ diye düşünüyorduk. Ama, ‘kapalı bir yerde yapmanız doğru değildir’ diye izin vermediler. ‘Açık alanda yapabilirsiniz, sosyal mesafe korunarak’ denildi. O çerçevede bir çalışma şu an yapılıyor.Koşullar uygun olabilirse, daha ağır bir tablo önümüze çıkmazsa kısa süre içerisinde kurultayı yapıp sonlandıracağız. Yani yolumuza devam edeceğiz." 

Kılıçdaroğlu kurultay tarihini verdi ile ilgili etiketler CHP Kurultay Açıklama tarih Kılıçdaroğlu kemal kılıçdaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.