Kılıçdaroğlu konuştu HDP sıraları alkışladı!

Bütçe Kanunu teklifi üzerine bir araya gelen Meclis'te konuşma yapan Kılıçdaroğlu'nun kayyum güzellemesi HDP sıralarından alkış aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Genel Kurulu'nda bütçe teklifi üzerine konuştu. Konuşmasında HDP'li belediyelere kayyum atanmasını da eleştiren Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözleri, HDP sıralarından alkış aldı.

Kılıçdaroğlu konuştu HDP sıraları alkışladı!

"BİRLİKTE İSYAN ETMELİYİZ''
Kılıçdaroğlu, "Kayyumlara birlikte isyan etmeliyiz." diyerek şu ifadeleri kullandı:

"Milletin oyuna darbe vurulamaz. Kişi belediye başkan adayı oluyor mu? Oluyor. Seçime girip kazanıyor, sonraki gün görevden alıyor. Hangi gerekçe ile görevden alıyorsun? Yargı mı alıyor? Hayır. Yürütme görevden alıyor. Milletin iradesi ile göreve gelen, atanmış tarafından görevden alınıyor. Ortak bir şekilde buna isyan etmeliyiz. Yargı kararı yok ortada. Yargı ‘seçime girebilirsin’ diyor. İtiraz etmeliyiz. Ankara, Balıkesir Belediye Başkanları görevden alındığında da aynısını söyledim. Bu işin partisi olmaz."

Kılıçdaroğlu konuştu HDP sıraları alkışladı! ile ilgili etiketler CHP HDP kemal klıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.