'CHP içindeki çoğu isim için sürpriz oldu. Kemal Bey havuza değil, okyanusa atladı!'

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir, SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını canlı yayında yanıtladı...

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir’in SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı ‘Metehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde, PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın kardeşi Osman Öcalan ölümü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'helalleşme' açıklamaları ile CHP'nin kapatılma iddiaları, Cemal Çiçek'in 50+1 açıklamasıyla başlayan tartışmalar ve Avusturya'da aşı olmayanlara uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması masaya yatırıldı.

"OLAY FARKLI BİR NOKTAYA GELECEK. PARTİ İÇİNDE BEKLENEN BİR ŞEY DEĞİLDİ, ÇOĞU İSİM İÇİN SÜRPRİZ OLDU"

Metehan Demir, "Kılıçdaroğlu bu açıklamayla havuza değil okyanusa atladı. Kimlerle helalleşeceğine dair sayısız başlık çıkartabiliriz. CHP adına mı, yoksa kişisel bir helalleşme mi olacağını yarınki toplantıda göreceğiz. Dallanıp budaklanacak ve farklı bir noktaya gelecek. Partinin içinde beklenen bir şey değildi, çoğu isim için sürpriz oldu. CHP içinde bazı kişiler 'Kendi adına konuş, biz eksik miyiz, karşı tarafın eksiği yok mu?' çıkışı yapabilir. CHP'nin başka bir mecraya yönelmesi dışında kapatılması söz konusu olamaz.

"PKK/YPG BATI'DAN DA BARZANİ İLE ARALARINI DÜZELTMESİNİ İSTİYOR"

ABD bu işi artık alenen yapıyor. Ayrıca PKK/YPG terör örgütü Batı'dan da Suriye ve Irak'ta iki ayrı yapının oluştuğu, Barzani ile aralarını düzeltmesini istiyor." ifadelerini kullandı.

Metehan Demir’in açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

'CHP içindeki çoğu isim için sürpriz oldu. Kemal Bey havuza değil, okyanusa atladı!' ile ilgili etiketler Metehan Demir Cemil Çiçek Kemal Kılıçdaroğlu 50+1

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.