Kılıçdaroğlu kendine yakışanı yaptı: Annesi, Gülen için 'terörist diyemeyen' Çetinkaya'yı kabul etti

Daha önce tüm KHK'lıların görevlerine döneceğin vaat eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası yargılanan ve cezaevinden tahliye edilen Taha Furkan Çetinkaya'yı kabul etti. Çetinkaya'nın annesi katıldığı bir yayında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen için "terörist diyemeyeceğini" ifade etmişti. Çetinkaya cezaevinden tahliye edildikten sonra HDP ve İYİ Parti'den isimlerle de görüşmüştü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yargıtay’ın bozma kararı sonrası tahliye edilen askeri öğrenci Taha Furkan Çetinkaya’yı makamında kabul etti. Kılıçdaroğlu, Çetinkaya'yı sarılarak karşıladı.

Yargıtay’ın ‘bozma’ kararı sonrası geçtiğimiz hafta Sultanbeyli dosyasında tutuklu yargılanan askeri öğrencilerden 66’sı tahliye edilmişti.

Kılıçdaroğlu kendine yakışanı yaptı: Annesi, Gülen için 'terörist diyemeyen' Çetinkaya'yı kabul etti

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, İYİ Parti Grup başkanvekili Erhan Usta, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan’la görüşen Çetinkaya, son olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu kendine yakışanı yaptı: Annesi, Gülen için 'terörist diyemeyen' Çetinkaya'yı kabul etti - Resim : 2

ÇETİN KAYA'NIN ANNESİ FETULLAH GÜLEN İÇİN "TERÖRİST DİYEMİYORUM" DEMİŞTİ

Taha Furkan Çetinkaya’nın annesi Melek Çetinkaya, oğlunun tutukluluğu boyunca yaptığı eylemlerle dikkat çekmişti. Çetinkaya, bir konuşmasında “Ben Fetullah Gülen’e teröristtir diyemiyorum ama bana bu cemaatin içindeki insanlardan komşularım oldu. Ben tertemiz insanlar olduklarını düşünüyorum.” diyerek FETÖ’yü aklayan ifadeler kullanmıştı.

 

Kılıçdaroğlu kendine yakışanı yaptı: Annesi, Gülen için 'terörist diyemeyen' Çetinkaya'yı kabul etti ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Taha Furkan Çetinkaya ziyaret
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.