Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a 'işinize bakın' dedi

Habertürk TV yayınına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili soru soruldu. Kılıçdaroğlu, ikilinin belediye başkanlığını sürdürmeleri gerektiğini şu sözlerle belirtti: "Belediyeleri kaybederiz."

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk TV'de Muharrem Sarıkaya'nın moderatörlüğündeki programa katılarak gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı sorulan Kemal Kılıçdaroğlu, "Ankara ve İstanbul’da büyükşehir belediyelerinde Meclis çoğunluğumuz yok. Belediyeleri kaybederiz." dedi.

"MECLİS ÇOĞUNLUĞUMUZ YOK"

Kılıçdaroğlu yanıtı merakla beklenen soru üzerine şu açıklamayı yaptı: "Bizim iki büyükşehir belediyesinde Ankara ve İstanbul'da meclis çoğunluğumuz yok. En temel sorunlarımızdan birisi o. Siz eğer belediye başkanı olarak seçilmişseniz, bazı sözler vermişseniz o sözleri yerine getireceksiniz. Cumhurbaşkanlığı bir kişiye endekslenemez. Kurala, devlet aklına, bilgiye endekslenir. Toplum nasıl bir cumhurbaşkanı istiyor, buna bakmamız lazım. Ben milletin sağduyusuna güveniyorum. İttifak nasıl bir cumhurbaşkanı adayı olmasını istiyor."

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a 'işinize bakın' dedi ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş cumhurbaşkanlığı adayı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.