Kılıçdaroğlu ile Akşener geriliminde yeni perde...

2023 yılında yapılması öngörülen Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Millet İttifakı şimdiden "adaylık" konusunda birbirine düştü! Bu tartışmalarla ilgili çok konuşulacak sözler sarf eden Habertürk yazarı Sevilay Yılman merak uyandıran ifadeler kullandı. Yılman, "Açıkça yazamıyor olabilirim çünkü 'off the record' şartı ile aktarılıyor bazı şeyler." diyerek ilginç bilgiler paylaştı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimin planlandığı üzere 2023 yılında yapılacağını her fırsatta söylese de muhalefetin "erken seçim" beklentisi sürüyor.

CHP'yi yakından takip eden gazetecilerden Sevilay Yılman bu konuda önemli değerlendirmelerde bulundu.

Yılman, "Meral Akşener büyük imtihandan geçer mi?" başlığını taşıyan köşe yazısında Cumhur İttifakı'nın 6 Kasım 2022 tarihi için seçim hazırlıklarına başladığını öne sürdü!

Bu tarihin Millet İttifakı için büyük bir handikap oluşturduğunu savunan Sevilay Yılman, "Bırakın kimin aday gösterileceği konusunu daha olabilecek isimler üzerinde bile bir fikir birliği yok!" dedi.

KILIÇDAROĞLU-AKŞENER GERİLİMİ

CHP tarafında Kemal Kılıçdaroğlu’nun aday olması yönünde ciddi bir PR çalışması yürütüldüğünü belirten Sevilay Yılman, "Yakın kurmaylarından Oğuz Kaan Salıcı’nın kapalı, açık tüm sohbetlerinde; 'Tartışmaya gerek yok! Adayımız Genel Başkanımızdır!' ifadeleri kulaktan kulağa yayılıyor ve bu da Millet İttifakı’nın diğer ortaklarında rahatsızlık yaratmaya devam ediyor." dedi.

SEVİLAY YILMAN'IN "YAZAMADIKLARI"...

Habertürk yazarı bu noktada ilginç ifadeler de kullandı. İYİ Parti lideri Meral Akşener'in bu PR çalışmalarından son derece rahatsız olduğunu aktaran Yılman, "Bu arada açıkça yazamıyor olabilirim çünkü 'off the record' şartı ile aktarılıyor bazı şeyler." ifadelerini kullandı.

Yılman şöyle devam etti;

"İttifakın diğer ortağı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda çok istekli olduğu ve Kılıçdaroğlu ile ilgili bu ataklardan da epeyce huzursuzluk duymaya başladığı ona yakın isimler tarafından da aktarılıyor.

Akşener’i huzursuz eden diğer bir husus ise CHP kanadından; “Meral Hanım’ın Kürtler ile geçmişi sıkıntılı. HDP’ye oy veren hiçbir Kürt ona oy vermez. Aday olursa seçim baştan kayıptır!" tezleri."

Kılıçdaroğlu ile Akşener geriliminde yeni perde... ile ilgili etiketler Sevilay Yılman cumhurbaşkanlığı seçimleri Habertürk Yazarı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.