Kılıçdaroğlu ile Akşener arasında reklam yarışı!

Ankara sokaklarında son günlerde ilginç şeyler oluyor... Caddelerdeki billboardlara bakanlar şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Ankaralılar reklam panolarında bir Kemal Kılıçdaroğlu'nu, bir Meral Akşener'i görüyor! İşte o afiş rekabetinin ayrıntıları...

"Akşener ile Kılıçdaroğlu’nun rekabeti" başlıklı yazısında; "Aralarında bir uyum olduğu gözlense de içten içe büyük bir rekabet yaşanıyor!" diyor Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi...

İki parti arasındaki rekabetin birkaç konuda kendini iyice hissettirmeye başladığını belirten Selvi, CHP ile İYİ Parti arasında, "Millet İttifakı’nın birinci partisi olma yarışı" yaşandığı görüşünde.

Buna göre İYİ Parti yetkilileri, CHP’nin oy oranının yüzde 25’in üzerine çıkmayacağını ama İYİ Parti’nin büyüyebileceğini savunuyor. Hatta Meral Akşener’in başbakanlığa talip olmasının da bu stratejinin sonucu olduğu söyleniyor.

Bu rekabetin en sert yaşandığı yer ise Ankara sokakları... Selvi bu konuda önemli bazı ayrıntıları okurlarının dikkatine sundu.

"CHP ile İYİ Parti arasındaki rekabet Ankara’da billboardlara da yansıdı." ifadelerini kullanan Selvi, yaşananları şöyle özetledi;

"Meral Akşener’in fotoğrafları billboardları süslerken, CHP, Kılıçdaroğlu’nun afişleriyle yanıt verdi. Öyle ki bir hafta Akşener, bir hafta Kılıçdaroğlu billboardlarda yer aldı. Millet İttifakı’nın adayı olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanan Mansur Yavaş ise iki partinin arasında kaldı. Şu anda iki lider, başkentteki billboardlarda kıyasıya bir rekabet sergiliyorlar."

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN....

 

 

Kılıçdaroğlu ile Akşener arasında reklam yarışı! ile ilgili etiketler Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu CHP İYİ Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.